Ljetni popust na jesenske semestralne radionice pisanja

Ljetni popust na jesenske semestralne radionice pisanja

Centar za kreativno pisanje nudi 20% popusta na upis u semestralne radionice kratkog pisanja za sve one koji se upišu do 5. do 15. kolovoza!

Radionice pisanja održavaju se u 10 termina s fondom od 30 školskih sati u centru Zagrebu, u Amruševoj 5,  a s radom krećemo u rujnu. Iako se kroz radionice prolaze i teorijske osnove, naglasak je na praktičnom radu s polaznicima, pisanju, čitanju te interaktivnom sudjelovanju svih polaznika u radu na tekstovima, uz profesionalno mentorstvo voditelja.

Pisati možete kratku priču, prozu, roman, poeziju, scenarij za kratki film ili dramski tekst, možete učiti o dramatizaciji i adaptaciji, blogu ili copywritingu, prevoditi književne tekstove ili se riješiti kreativne blokade na radionici S one strane pisanja. Nudimo i radionice za osnovnoškolce i srednjoškolce, kao i radionice književne i kazališne kritike.

Naši su predavači-voditelji vodeća imena hrvatske književne i umjetničke scene: Miroslav Mićanović, Zoran Ferić, Goran Ferčec, Jagna Pogačnik, Tomislav Zajec, Tomislav Kuzmanović, Dubravko Mihanović, Matko Botić, Ana ProlićTomica Šćavina, Jasenka Begić, Aleksandra Starčević, Maja Gregl, Snježana Babić Višnjić i Ana Đokić.

Dođite u CeKaPe, čitajte i pišite s nama i našim voditeljima. Uživajte u kreativnoj atmosferi, učenju i pomicanju vlastitih mogućnosti. Uz CaKaPe se lakše piše!