Zimska škola pisanja 2023.

Zakoračite u svijet književnosti i kreativnog pisanja u dvorcu Stara Sušica, na CeKaPeovoj Zimskoj školi pisanja 2023.!

I ove zime, od 20. do 24. siječnja 2023. živjet ćemo i pisati književnost u dvorcu Stara Sušica, uz mentorstvo poznatih pisaca, voditeljica i voditelja radionica.

Što vas čeka?

  • Pet nezaboravnih dana u zimskoj idili čarobnog dvorca
  • Jedinstveno iskustvo pisanja u dvorcu
  • Poticajna, kreativna atmosfera, razgovori i dobronamjerna kritika teksta
  • Rad na tekstovima, uz mentorstvo najboljih spisateljica i pisaca
  • Večernji književni programi
  • Pet dana izolacije od svakodnevnice u prelijepom Gorskom kotaru

Uz svakodnevni, gotovo cjelodnevni rad na tekstu, pisat ćemo i razgovarati o napisanom, a u večernjim satima razgovarati o pisanju i književnosti s gostujućim piscima i pjesnicima.

 

Tko vas čeka?

Predviđeni dolazak u dvorac je 20.1., u popodnevnim satima, nakon čega slijedi upoznavanje i razmještaj po sobama. Na kraju prvog dana slijedi već tradicionalni večernji program, na kojem se predstavljaju voditelji te program i cilj Zimske škole. Iduća tri dana intenzivno radimo na tekstu na radionicama pisanja, uz večernja druženja i gostujuća predavanja raznih autorica i autora, vodeća imena regionalne književne scene. Radionice se održavaju u jutarnjim satima, od 10.00 do 13.00 sati i poslijepodnevnim satima, od 16.30 do 19.00. U pauzama se pišu zadaće i tekstovi na kojima se interaktivno, uz mentorstvo voditeljica i voditelja, radi na svakom satu. U utorak, 24.1., nakon doručka, pakiramo se i odlazimo iz dvorca.

Kroz 24 školskih sati polaznice i polaznici će imati priliku zakoračiti u svijet kreativnog pisanja ili izbrusiti vještine spisateljskog zanata. Radionice su namijenjene svim odraslim osobama, bez obzira na prethodno iskustvo i znanje, uz samo jedan uvjet – ljubav prema književnosti i pisanju.

Slobodno vrijeme rezervirano je za pisanje,  druženje, večernje programe i otkrivanje prekrasnog Gorskog kotara.

Pisanje u dvorcu je “iskustvo koje mijenja”!

Prijavite se i doživite jedinstvenu, nezaboravnu književnu avanturu!

 

> Puna cijena, koja uključuje smještaj, puni pansion i kotizaciju za radionice je 2.900,00 kn.

> Prijave na info@cekape.com