Program

Ljetna škola pisanja 2023.

27.8. – 3.9.2023.

Dvorac Stara Sušica, Ravna Gora

 

Zakoračite u svijet književnosti i kreativnog pisanja, na 13. CeKaPeovoj Ljetnoj školi pisanja, u čarobnom dvorcu Stara Sušica u Ravnoj Gori, od 27. kolovoza do 3.rujna 2023.!

 

Ljetna škola pisanja je sedmodnevna, tradicionalna književna avantura Centra za kreativno pisanje u dvorcu Stara Sušica, u srcu Gorskog kotara. Kroz sedam dana polaznici i polaznice prolaze intenzivan četrdesetosatni program u četiri radionice kreativnog pisanja, uz mentorstvo naših voditeljica i voditelja.

 

I ove godine s nama su sjajne spisateljice, pisci i pjesnici, voditelji i voditeljice radionica! Radionicu Kratke priče vodit će Staša Aras – kratkopričašica, romanospisateljica, pjesnikinja, kritičarka, učiteljica, organizatorica književnih susreta, skupljačica priča i voditeljica radionica kreativnog pisanja. Na radionici Proze s nama je Marko Tomaš, nagrađivani pjesnik, novinar i urednik, a na radionionici Copywritinga Dijana Perišić Vukobratović, specijalistica za internet marketing, copywriterica, content writerica, ghostwriterica i prevoditeljica. Iz Beograda nam dolazi gostujući mentor radionice Poezije, nagrađivani pjesnik, novinar, urednik, voditelj na radiju, DJ, i organizator koncerata – Zvonko Karanović.

 

Radionice se održavaju u jutarnjim i popodnevnim satima. Budući da se odvijaju istovremeno, na Ljetnoj školi pisanja možete izabrati jednu od četiri radionice. Polaznici i polaznice imat će priliku kroz intearaktivan rad i profesionalno mentorstvo raditi na vlastitim tekstovima i izbrusiti vještine spisateljskog zanata. Radionice su namijenjene svima, bez obzira na prethodno iskustvo i znanje, uz samo jedan uvjet – ljubav prema književnosti i pisanju. Slobodno vrijeme rezervirano je za pisanje, druženje i otkrivanje čarobnog Gorskog kotara. Ove godine održat će se 1. Festival kreativnog pisanja, u sklopu Ljetne škole, koji će ugostiti poznate pisce i spisteljice, iz Hrvatske i regije.

 

U srednjevjekovnom dvorcu čeka vas sedam nezaboravnih dana u šumskoj idili, poticajna, kreativna atmosfera, razgovori, književni programi na prvom Festivalu kreativnog pisanja, ali i tjedan dana izolacije od svakodnevnice u prelijepom Gorskom kotaru.

 

Još jedna nezaboravna Ljetna škola pisanja je pred nama i želimo je podijeliti s vama!

Prijavite se  i doživite jedinstvenu književnu avanturu!

Prijave na: info@cekape.com.

________________________________________________________

Cijena: 570€

*Cijena uključuje puni pansion  i kotizaciju za radionicu.