Vikend radionice

Vikend radionice

Nemate vremena posvetiti se onome što doista volite? Radni vam tjedan i tjedne obveze oduzmu svo osobno vrijeme?

Najbolji CeKaPeov program složen u raspored jedinstvenog vikenda za najugodnije kreativno ispunjeno vrijeme.

 

Kratka priča za dugi vikend

Radionica Kratka priča za dugi vikend nastoji da njezini sudionici – autori – uživaju u prostoru kratke priče, da ga osvoje, pripitome, učine drukčijim i zapamte napisanom kratkom pričom za jedan dugi vikend.
voditelj: Miroslav Mićanović
Pročitaj više

Kako (pro)čitati knjigu

Vikend radionica književne kritike Kako (pro)čitati knjigu intenzivni je tečaj profesionalnijeg razgovora o pročitanim knjigama i pisanja književne kritike. Tijekom trodnevnog vikend druženja u radionici polaznici će kritički obraditi 3 zadane knjige iz domaće i strane prozne produkcije, o kojima će unaprijed pripremiti svoje kritičke tekstove.

voditeljica: Jagna Pogačnik

Pročitaj više

Scenarij

Polaznici vikend radionice scenarija kratkog filma kroz tri će dana u intenzivnom ritmu svladati osnovne elemente scenarističke forme, te naučiti kako ih primijeniti na vlastiti predložak. Uz prolazak kroz osnovne faze rada na vlastitoj ideji (sinopsis, scenoslijed, scenarij) program radionice predviđa i zajedničko gledanje te analizu odabranih filmskih primjera, kako bi polaznici što zornije razumjeli i svladali format kratkog filma.

voditelj: Tomislav Zajec

Pročitaj više

OtPis

OtPis je radionica kreativnog pisanja osnovana u Zadru s ciljem promicanja ljubavi prema literarnoj kulturi i književnom stvaralaštvu. OtPis djeluje kroz ogranizaciju i vođenje radionica pisanja i održavanje predavanja o kreativnom pisanju.
Svježim i novim pristupom u poučavanju tehnika književnog stvaralaštva dvojac voditelja je dosad realizirao već niz zapaženih radionica i predavanja.

voditelji: Želimir Periš i Staša Aras

Pročitaj više

[two_third]
[box]
Satnica:

petak: 18.00 do 22.00

subota: 10.00 do 17.00

nedjelja: 10.00 do 14.00

[/box]
[/two_third]

[one_third_last]

[/one_third_last]