Copywriting

RADIONICA COPYWRITINGA

Voditeljica: Dijana Perišić Vukobratović

Što je copywriting? Koja je njegova svrha i kako ga pisati ovisno o mediju i potrebama klijenta/ciljane skupine? Kako te pomoću kojih alata pisati upečatljivo? – pitanje je na koje se traži odgovor otkada je same reklame i oglašivačke industrije.

Radionica copywritinga otkriva tajne kvalitetnog oglasa, bloga, teksta za web, newslettera, objave za medije i društvene mreže. Uvodi polaznike u svijet marketinga – brandinga i prodaje u pismu (copywriting) te nišnog novinarstva (branding journalism) za internetske stranice (content writing).

Kome je namijenjena radionica copywritinga?

Namijenjena je svima koji se žele okušati u prodajnom pisanju: studentima, privatnicima, udrugama, državnim institucijama. gradskim tvrtkama i osobama koje žele postati copywriteri/content writeri.

Svako predavanje čine: teorijski dio, primjeri iz prakse i praktični dio – polaznici odrađuju zadatke radi razvijanja kreativnog, divergentnog mišljenja.

 

O VODITELJICI

Dijana Perišić Vukobratović je specijalistica za internet marketing, copywriterica, content writerica, ghostwriterica, prevoditeljica, koja već godinama uspješno piše za razne hrvatske i inozemne brendove. Vlasnica je obrta za marketing i usluge.

Dugogodišnji rad u marketingu u modnoj industriji i dentalnom turizmu donio joj je neprocjenjivo iskustvo i znanje u direktnoj te indirektnoj prodaji, što je uspješno pretočila u bavljenje digitalnim marketingom nakon stjecanja zvanja specijalistice za internet marketing u Algebri. Uz CeKaPe je veže dvostruko iskustvo – kao polaznice i kao voditeljice. Bila je jedna od polaznica ove radionice 2018. godine, a dvije godine kasnije postala je voditeljica. Tko zna gdje će vas odvesti znanje i vještine koje steknete na radionici!
Kao copywriterica i content writerica, spisateljica iz branše, obogatila je sadržaj radionice stavljajući fokus na provođenje naučenog teorijskog znanja u praksu. Od samog početka radionice,
neformalnim, ležernim pristupom, unosi dobru energiju i stvara ugodnu atmosferu, kako bi polaznici dobro surađivali kao tim koji odrađuje brainstorming bez zadrške, baš kao u pravoj marketinškoj
agenciji.