Uskršnji popust na semestralne radionice u CeKaPeu

Uskršnji popust na semestralne radionice u CeKaPeu

Upišite se u radionicu kratke priče, dramskog pisma, scenarija ili poezije, zavirite s one strane pisanja i dođite pisati u CeKaPe. Popust od 20% posto na semestralne radionice traje do 17. travnja!

Na radionicama kreativnog pisanja očekujte mentorirani rad na tekstu, povezivanje teorijskog znanja o književnosti i praktičnog rada u malim grupama, uz usmjeravanje i konstruktivne savjete iskusnih voditelja.

Radionice pisanja traju 30 školskih sati, održavaju se u samom centru Zagreba u 10 termina i namijenjene su polaznicima od 17 do 99 godina koji se na bilo koji način bave pisanjem ili to tek žele početi.

Upisi preko online prijavnice ili na mail info@cekape.com.

*

Kratka priča – najpopularnija radionica CeKaPea koju vodi već kultni Miroslav Mićanović. Dosta mladih autora bira upravo kratku priču kao ulaznu točku u pisanje. Dođite i brusite svoje priče u CeKaPe!

Dramsko pismo – na radionici dramskog pisma, zajedno s dramaturzima Dubravkom Mihanovićem i Anom Prolić artikulirat ćemo vlastite ideje, probleme i estetske preference kako bismo mogli postaviti tematske i formalne temelje za pisanje drame.

Scenarij za kratki film na radionici scenarija za kratki film sa scenaristom, dramaturgom i piscem Tomislavom Zajecom svaki od polaznika svoju početnu ideju za kratki igrani film pretvorit će u jasno strukturirani predložak za snimanje.

Poezija – Miroslav Mićanović vodi i radionicu poezije na kojoj će polaznici će teoretski i praktično proći program koji će im pomoći u realizaciji vlastitog stvaralaštva i analizi pjesama, svojih i kolega u grupi.

S one strane pisanja – svaki pisac iskusio je kreativnu blokadu, a većina i strah dijeljenja vlastitog teksta. Psihologinja i spisateljica Tomica Šćavina na ovoj radionici uz različite stručne vježbe razbija blokade i hvata se u koštac s različitim spisateljskim strahovima. Dođite i zavirite s one strane.