Upisi u jesenske radionice pisanja u CeKaPe-u!

Upisi u jesenske radionice pisanja u CeKaPe-u!

Jesen je pred vratima, a CeKaPe Zagreb svoja vrata otvara od 17. rujna! Uljepšajte kišne dane pišući s našim voditeljima na semestralnim radionicama kreativnog pisanja!

*

Imate rukopis u ladici? Pišete, ali ne znate kako strukturirati tekst? Želite početi pisati, ali vas je strah? Napisali ste pola zbirke i imate kreativnu blokadu? Želite prevoditi, pisati kritiku, naučiti što je copywriting ili osmisliti prvi scenarij za film? Centar za kreativno pisanje je mjesto na kojem ćete ostvariti svoje spisateljske snove :).
Radimo u malim grupama s voditeljima profesionalcima, piscima, kulturnim radnicima, dramaturzima, copywriterima, kritičarima.
Izaberite jednu od semestralnih radionica i prijavite se jer uz CeKaPe lakše se piše!
Nudimo čak 18 radionica, sigurni smo da ćete pronaći jednu (ili dvije!) baš za sebe :).
Čekamo vas u CeKaPe-u.
*
Radionice se održavaju u grupama od 7 do 11 polaznika u 10 ili 15 termina s fondom od 30 školskih sati (osim radionice proze koja traje 60 školskih sati). Radimo u kreativnoj i prijateljskoj atmosferi, pišemo, komentiramo napisano, brišemo i uređujemo i preko motivacijskih vježbi pisanja stvaramo nova djela. Plaćanje možete vršiti u ratama, a radionice kreću čim se popuni grupa pa požurite!
*
Radionice: proza, poezija, kratka priča, roman, scenarij za kratki film, drama, copywriting, pisanje kao terapijsko-meditativna praksa, pričoslovnica za osnovnoškolce, radionica za srednjoškolce, s one strane pisanja, stvaranje uvjerljivog lika, književna kritika, književno prevođenje, dramsko pismo strip klub, blog, storytelling.
*
Sva pitanja možete postaviti na info@cekape.com