Novo u CeKaPeu: Radionice pisanja za djecu i mlade!

Novo u CeKaPeu: Radionice pisanja za djecu i mlade!

Od ove jeseni Centar za kreativno pisanje nudi dvije radionice za djecu i mlade koje vode iskusne dječje spisateljice. Ako vaše dijete voli pisati, a unutar formalnog obrazovanja nema prostora za razvijanje talenta, ako želi savjete i konstruktivne prijedloge profesionalnih mentorica, ali i upoznati druge učenike i učenice koji pišu i u suradnji s njima razvijati vlastiti stil i jezik, subote u CeKaPeu su pravi izbor!

Radionica Pričoslovnica namijenjena je učenicima i učenicima od petog do osmog razreda osnovne škole, a vodi je književnica Snježana Babić Višnjić čiji je roman „Krugovi na vodi“ nagrađen je nagradom Grigor Vitez 2016., a roman „Andautonac“ bilo je finalist iste nagrade i već je mjesecima među najčitanijim romanima u hrvatskim knjižnicama.

Radionica IMAŠ OLOVKU! Namijenjena je srednjoškolcima koji pišu, žele pisati, ne znaju kako početi ili gdje završiti. Voditeljica Ana Đokić iskusna je spisateljica proznih i dramskih tekstova, organizatorica književnih festivala i voditeljica radionica kreativnog pisanja u zemlji i svijetu. Dobitnica je književnih nagrada i priznanja Mato Lovrak, Mali Marulić, Marin Držić, White Ravens.