Novo u CeKaPe-u Zagreb: Pisanje eseja na engleskom jeziku

Novo u CeKaPe-u Zagreb: Pisanje eseja na engleskom jeziku

CeKaPe Zagreb od ovog listopada nudi novu radionicu za srednjošk0lce – Pisanje eseja na engleskom jeziku! Voditeljica je Jelena Primorac, izvorna govornica engleskog jezika i vlasnica škole engleskog jezika Speak Up!—konverzacijski tečaj engleskog jezika

*

Kvalitetno pismeno izražavanje srednjoškolcima je ključno za državnu maturu, a engleski jezik nužan je za nastavak školovanja i karijeru.  Pismo namjere za studij u inozemstvu, seminarski radovi, molbe za posao, dopisi i različiti dokumenti – sve ove forme zahtijevaju razvoj vještina pismenog izražavanja.

Na radionici pisanja eseja na engleskom jeziku polaznici/e će s izvornom govornicom i profesoricom učiti kako se pripremiti za pisanje i kako početi pisati, kako strukturirati eseje i druge tekstove i povezati ideje na smislen i fluidan način, kako zaintrigirati čitatelja i kako pisati tako da nas oni kojima se obraćamo čuju i razumiju. Naglasak će biti na kritičnom razmišljanju, kvalitetnom izlaganju i argumentaciji ideja i stavova – i sve to na engleskom jeziku.

Radimo u malim grupama u centru Zagreba u kreativnoj i poticajnoj atmosferi. Radionica se održava petkom u 19:30 u 10 termina s fondom od 30 školskih sati. Pridružite nam se!