Nova knjiga u pretprodaji, Yasmin Dar, Putevim Perzije

Nova knjiga u pretprodaji, Yasmin Dar, Putevim Perzije

Uskoro u biblioteku Prvi korak stiže još jedna nova knjiga. Autorica Yasmin Dar napisala je sjajan putopis, koji je puno više od toga. To je putopisno metafizičko putovanje i riznica iznformacija o veličanstvenoj zemlji, Perziji.

U predgovoru je Ivana Pavelić, između ostalog, napisala: “”Putevima Perzije bez ikakve je sumnje dojmljivo djelo, jedno od rijetkih te vrste na hrvatskom književnom nebu. U ovom izvanrednom vremenu kad su sva putovanja na nekoliko godina postala teško ostvariva i samo smo zamišljajima možemo doći do željene destinacije, autoričina knjiga nudi prenijeti nas na nova prostranstva i otvoriti nam nove vidike. Iskusni će putnici posebno uživati u ovoj knjizi, koja minuciozno opisuje i one stvari koje promaknu prosječnom putniku-namjerniku, a iz kojih progovara pasionirana putnica, ali i talentirana autorica.”

Mirisi i okusi Perzije preplavljuju nas sa svake stranice ove knjige.

Svi oni koji vole zakoračiti korak dalje, ne samo geografski već i duhovno, uživat će u ovoj knjizi, između sna i jave, očima jedne putnice.

Knjiga se može naručiti u pretprodaji do 1.6.2022. po cijeni od 110 kn, uz besplatnu poštarinu za područje Grada Zagreba i gradova do 100 km udaljenosti od Zagreba. Iz tiska izlazi u prvoj polovini lipnja.