Upisi u zadnji ciklus radionica u ovoj školskoj godini

Upisi u zadnji ciklus radionica u ovoj školskoj godini

Ostalo je još manje od tri mjeseca do kraja CeKaPe-ove školske godine.  Od 11.5.2019. počinju zadnji ciklusi radionice kratke priče, poezije, bloga i radionice S one strane pisanja u ovoj školskoj godinie

 

Na radionici S one strane pisanja, uz voditeljicu Tomicu Šćavinu saznajte kako potisnuti osjećaji upravljaju pisanjem. Otkrijte kako spisateljska blokada može postati žarište novih uvida o sebi i pokrenuti kreativni tijek na sasvim neočekivani način.

 

Kratka priča je forma o kojoj svi misle da sve znaju – ali što ona uistinu jest? Može li jedna riječ biti priča? Jedna rečenica? Sve to i još puno više saznat ćete na radionici kratke priče za koju se uvijek traži mjesto više, a voditelj je već trinaest godina Miroslav Mićanović.

Na radionici bloga s voditeljicom Aleksandrom Stračević, u kreativnoj atmosferi u malim grupama, naučit ćete kakve postove izbjegavati i koje su početničke blogerske pogreške, bez obzira radi li se o modnom, kulinarskom, filmskom blogu, blogu ljubitelja prirode ili automobila, ili o blogu kao dodatnom sadržaju koji promovira vaš posao.

A ako pišete poeziju, ali je skrivate u ladici ili tek imate želju pisati je, ali se ne usudite sami krenuti dođite na radionicu poezije i s Miroslavom Mićanovićem radite na vašem tekstu.

Iskoristite najbolje što možete vrijeme koje nas dijeli do ljeta, pišite u najboljem Centru za kreativno pisanje!