Ljetna škola pisanja 2015.

Ljetna škola pisanja 2015.

TERMIN.  22. kolovoza – 29. kolovoza 2015.

MJESTO ODRŽAVANJA: Mali dom Sušak, Platak

Nakon velikog prošlogodišnjeg uspjeha i ove godine iz Splita dolaze dva sjajna pisca i voditelja radionica kreativnog pisanja u Splitu i Zagrebu: Renato Baretić vodit će radionicu proznog pisanja a Nebojša Lujanović radionicu kratke priče. CeKaPe-ovi voditelji uvijek su s nama: Tomislav Kuzmanović na radionici književnog prevođenja, Sanja Kovačević pisat će s polaznicima scenarije , Aleksandra Starčević naučit će sve one koji to žele, kako postaviti i pisati kvalitetne tekstove za blog, a prvi puta u ljetnoj školi, sjajni, višestruko nagrađivani dramski pisci, Ivana Sajko i Dubravko Mihanović, pomoći će polaznicima u pisanju dramskih tekstova.

U večernjim satima, i ove će godine polaznici sudjelovati u nizu književnih igara i izazova, a dovest ćemo i goste koji će polaznicima govoriti o vlastitim iskustvima pisanja i umjetničkog stvaranja. Zoran Žmiriž, Davor Mandić, Alen Kapidžić, Zoran Ferić, Jelena Zlatar, samo su neka od imena koja vam dovodimo u večernjim satima.

***

CIJENA

  • cijena za prijave do 15. lipnja – 2300 kn
  • cijena za prijave nakon 15. lipnja – 2500 kn 
  • Cijena uključuje šest punih pansiona, četiri obroka dnevno, večeru na dan dolaska i doručak na dan odlaska, kotizaciju za radionice i sve večernje programe

***

SMJEŠTAJ

Mali dom Sušak, Platak

***

Prijave i informacije na info@cekape.com ili telefonom na 01 2431 071, 091 5675 140