Književna večer polaznika CeKaPe-ove riječke radionice kratke priče

Književna večer polaznika CeKaPe-ove riječke radionice kratke priče

Centar za kreativno pisanje Rijeka i Knjižara RiBook pozivaju Vas na prvu ovogodišnju književnu večer polaznika CeKaPe-ove radionice kratke priče!
Književna večer zbiva se u petak, 26. siječnja u 19 sati u knjižari RiBook u Rijeci, Janeza Trdine 9.
 
Polazeći od ideje da je pisanje vještina koja se može naučiti, prije jedanaest godina CeKaPe je svoja vrata otvorio svima koji pišu ili tek počinju s pisanjem. U različitim radionicama u Zagrebu i Rijeci polaznicima nude dijeljenje iskustva pisanja i procijenu tekstova od strane profesionalnih voditelja. Predavači-voditelji su vodeća imena hrvatske književne i umjetničke scene kao što su Miroslav Mićanović, Zoran Ferić, Goran Ferčec, Tomislav Zajec, Jagna Pogačnik, Željka Horvat Čeč, Tea Tulić i mnogi drugi.
 
Svojim proznim radovima predstavit će se polaznici riječke radionice kratke priče pod mentorstvom Envera Krivca: Klara Capan, Ivana Subotić, Helena Mičetić, Matea Marchini, Senka Čorak, Petra Dragičević, Martina Šajeta Ivetić, Jasna Radoičić, Sara Huskić i Snježana Šamanić.
 
Većini njih je ovo prvi istup pred publiku, prvo javno čitanje pa Vas zovemo da ih toplo i ohrabrujuće podržite. Vidimo se u RiBooku.