Jesenski upisni rok u novoj školskoj godini

Jesenski upisni rok u novoj školskoj godini

Prijave i upisi su počeli!

Nova CeKaPeova školska godina pisanja je pred nama! Iza nas je  petnaest godina  i preko 800 sretnih i zadovoljnih polaznika. S nama su vodeća imena hrvatske književne scene, odlični mentori i pedagozi. Pišemo u grupama do deset polaznika, idealnim za interakciju, rad na vlastitom tekstu, stvaranje kreativne i poticajne atmosfere i individualan pristup svakom polazniku.

Ove godine nudimo  šesnaest radionica, vjerujući da će svatko pronaći upravo onu koja mu najbolje dogovara i ideje pretvoriti u kratke priče, pjesme, romane, scenarije, dramske tekstove ili možda književne kritike.

Radionica Proze, Poezije, Suvremene poezije, Kratke priče, Raspisivanja, Romana, Scenarij za kratki film, Copywritinga, Pričoslovnica za osnovnoškolce, radionica za srednjoškolce, Književni put u slikovnicu, Razumijem što pišem, Književne kritike, Književnog prevođenja i Dramskog pisma, samo se neke u kojima ćete pronaći poticajnu atmosferu i učiti od najboljih.

Naravno, i dalje pišemo i učimo od odličnih autora, autorica i poticajnih pedagoga koji će s puno strasti i senzibilnosti prema tekstu raditi na vašim tekstovima. U Zagrebu su s nama: Miroslav Mićanović, Jagna Pogačnik, Olja Savičević Ivančević, Ivana Bodrožić, Goran Ferčec, Anda Bukvić Pažin, Snježana Babić Višnjić, Dijana Perišić Vukobratović, Sanja Kovačević, Ivana Krizmanić, Sanja Vučković i Jelena Zlatar Gamberožić.

U jesenskom upisnom roku nudimo i dvije nove radionice, radionicu Glume sa sjajnom glumicom Ivanom Krizmanić i radionicu Razumijem što pišem, s nagrađenom spisateljicom Ivanom Bodrožić.

A kada radionica završi, nudimo mogućnost objavljivanja knjige u biblioteci Prvi korak.