Blagdanski popusti na radionice kreativnog pisanja u CeKaPe-u Zagreb i Rijeka!

Blagdanski popusti na radionice kreativnog pisanja u CeKaPe-u Zagreb i Rijeka!

Centar za kreativno nudi popust od 20% na radionice kreativnog pisanja u zimskom ciklusuPonuda vrijedi od 20. prosinca 2018. do 31 prosinca 2018. za sve radionice koje započinju u siječnju i veljači 2019. godine.

Radimo u malim grupama s iskusnim voditeljima, vodećim imenima domaće književne i kulturne scene. Radionice su različite, ali podjednako kreativne, namijenjene su djeci, mladima, odraslima, početnicima i naprednima, sadašnjim i budućim piscima, onima koji više vole praksu nego teoriju i onima kojima nedostaje teorija, onima koji žele napisati roman i onima koji imaju kreativnu blokadu, onima koje zanima strip i onima koji pišu blog, prozu, poeziju, dramu – sigurni smo da ćete pronaći nešto baš za vas!

Prijavite se putem web obrasca ili na mail info@cekape.com za zagrebačke i mail cekaperijeka@gmail.com za riječke radionice.

Čekamo vas u CeKaPe-u jer uz CeKaPe lakše se piše!

*

CEKAPE ZAGREB – u zimskom ciklusu nudimo petnaest različitih radionica: Kratka priča, Roman, Poezija, Književno prevođenje, Drama, Scenarij za kratki film, Književna kritika, Susret s likom, Blog, Copywriting, Storytelling, Esej za srednjoškolce, Pričoslovnica, Strip klub, Pisanje kao terapijsko-meditativna praksa i Individualna radionica!

CEKAPE RIJEKA – u zimskom ciklusu nudimo deset radionica pisanja: Kratka priča 1, Kratka priča 2, Proza, U potrazi za glasom, Vikend radionica “Kako početi”, Dramski tekst, Duboki zarez – radionica kreativnog mišljenja i kritike, Radionica stripa, Storytelling i Pričosvijet – ozbiljna maštaonica!