Književne nagrade u rukama CeKaPeovih polaznika

Književne nagrade u rukama CeKaPeovih polaznika

CeKaPeovi polaznici žare i pale književnom scenom. Posebno smo ponosni na dva velika nedavno održana natječaja za kratku priču:

 

 

 

 

Kratka je priča ženskog roda

Na natječaju za kratku priču Kratka je priča ženskog roda u organizaciji Centra za ženske studije od tri priče koje su podjelile prvu nagradu, dvije su naših polaznica. Nagrade su dobile Sanja Grganić Vrsaljko za priču “Ormar” i Natalija Miletić za priču “Kaladont od naranče”.

Pričigin

Na natječaju za kratku priču festivala pričanja priča Pričigin u uži izbor od 12 priča, ušle su naše Ksenija Kušec, Cvijeta Grijak, Ilonka Filipović, Irena Skopljak Barić, Sonja Mudrić, Ivana Galić Šoštarić i Lada Vukić.

I ponovo je dvije trećine nagrada završilo u rukama naših polaznica: Srebrna gravura Pričigina Sonji Mudrić za priču “Sidro” i Brončana gravura Pričigina Ladi Vukić za priču “Ručak je u dva, nemoj kasniti”.

Ponos i veselje koje osjećamo zbog uspjeha naših polaznika prevelik je. Uspjeh je naravno samo njihov, ali ne možemo sakriti ponos, posebno voditelj njihovih radionica profesor Mićanović.