ZIMSKA ŠKOLA PISANJA

Nakon jedanaest ljetnih škola pisanja, ove zime, u siječnju, dolazimo u čaroban dvorac Stara Sušica na prvu Zimsku školu pisanja.  Od 19. do 23. siječnja 2022.  u osami dvorca,  na rubu  stoljetne šume, živjet ćemo i pisati književnost,  uz mentorstvo poznatih pisaca,  voditeljica i voditelja  radionica.

Uz svakodnevni, gotovo cjelodnevni rad na tekstu, pisat ćemo i razgovarati o napisanom, a u večernjim satima razgovaramo o pisanju i književnosti s gostujućim piscima i spisateljicama.

Radionice se održavaju u jutarnjim satima, od 10.00 do 13.00 sati i poslijepodne od 16.30 do 19.30. U pauzi između jutarnjeg i poslijepodnevnog sata, pišu se zadaće/tekstovi na kojima se interaktivno, uz mentorstvo voditeljica i voditelja, radi na svakom satu. Nakon završene zimske škole pisanja, bit ćete bogatiji za minimalno tri teksta, kratke priče ili pjesme.

 

U dvorcu su s nama:

Olja Savičević Ivančević,  jedna od najuspješnijih spisateljica u regiji, sjajna pjesnikinja voditeljica je  radionice poezije.

Ivana Bodrožić, višestruko nagrađivana spisateljica i pjesnikinja, u samom vrhu hrvatske književne scene, voditeljica je radionice Raspisivanje.

Enver Krivac, jedan od najznačajnijih predstavnika riječke književne scene, nagrađivan pisac i voditelj u CeKaPe-u Rijeka, vodit će radionicu proze.

Sigurni smo da će i Zimska škola pisanja biti  iskustvo koje mijenja, a ako je provedete s nama vjerujemo da ćete svoje stvaralačke dane dijeliti na prije i poslije zimske škole pisanja. Prijavite se i doživite jedinstvenu, nezaboravanu književnu avanturu!

 

Prijave na info@cekape.com, cekapecentar@gmail.com

 

Cijena

HRK 2600 kn

U cijenu je uključen puni pansion i kotizacija za radionice.

________________________________________

Obavezna je COVID potvrda ili potvrda o negativnom PCR testu.