Zimska škola pisanja 2022.

Nakon jedanaest ljetnih škola pisanja, dolazimo i zimi u čaroban dvorac Stara Sušica, na prvu Zimsku školu pisanja.  Od 19. do 23. siječnja 2022.  živjet ćemo u dvorcu posvećeni pisanju i književnosti. U osami dvorca,  na rubu šume  stoljetne šume,    živjet ćemo i pisali književnost,  uz mentorstvo poznatih pisaca,  voditeljica i voditelja  radionica.

 

Uz svakodnevni, gotovo cjelodnevni rad na tekstu, pisat ćemo i razgovarati o napisanom, a u večernjim satima razgovaramo o pisanju, književnosti s gostujućim piscima i pjesnicima.

 

Mi nudimo, a vi birate radionicu i voditelja/voditeljicu.

 

Olja Savičević Ivančević,  jedna od najuspješnijih spisateljica u regiji, sjajna pjesnikinja voditeljica je  radionice poezije.

Ivana Bodrožić, višestruko nagrađivana spisateljica i pjesnikinja, u samom vrhu hrvatske književne scene, voditeljica je radionice Raspisivanje.

Enver Krivac, jedan od najznačajnijih predstavnika riječke književne scene, nagrađivan pisac i voditelj u CeKaPe-u Rijeka, vodit će radionicu proze.

 

Svi mi koji smo doživjeli i proživjeli ljetnu školu pisanja u sušičkom dvorcu,  svoje stvaralačke dane dijelimo na prije i poslije škole pisanja. Sigurni smo da će i Zimska škola pisanja biti  iskustvo koje mijenja!

Prva Zimska škola pisanja je pred nama i želimo je podijeliti s vama!

Prijavite se  i doživite jedinstvenu, nezaboravanu književnu avanturu!

 

Prijave na info@cekape.com, cekapecentar@gmail.com

 

Cijena

HRK 2600 kn