Ljetna škola pisanja 2021

I ove se godine vraćamo u čaroban dvorac Stara Sušica, na jedanaestu Ljetnu školu pisanja. Zadnji tjedan kolovoza, od 22. do 29. kolovoza 2021.  živjet ćemo u dvorcu posvećeni pisanju i književnosti. Do sada je ovu  sedmodnevnu intenzivnu radionicu pisanja u izolaciji dvorca na rubu šume, završilo  preko 250 polaznika i polaznica, koji su u osami Gorskog kotara i čaroliji stoljetne šume  živjeli i pisali književnost,  uz mentorstvo poznatih pisaca, voditelja i voditeljica  radionica.

 

Uz svakodnevni, gotovo cjelodnevni rad na tekstu,  i ove godine u večernjim satima razgovaramo o pisanju, književnosti s gostujućim piscima i pjesnicima, a zajednička večernja druženja posvetit ćemo zajedničkom čitanju vlastitih tekstova i već legendarnom književnom kvizu, Sušicoteka.

Mi nudimo, a vi birate radionicu i voditelja/voditeljicu.

 

Olja Savičević Ivančević,  jedna od najuspješnijih spisateljica u regiji, sjajna pjesnikinja i ove je godine s nama, na radionici poezije.

 

Ivana Bodrožić, spisateljica i pjesnikinja, u samom vrhu hrvatske književne scene, ove je godine prvi puta s nama, na radionici Raspisivanje.

 

Tomica Šćavina, sjajna spisateljica i psihologinja, radionicu S ne strane pisanja, za koju se uvijek traži mjestu više u CeKaPe-u,  prvi puta dovodi u dvorac.

 

Enver Krivac, jedan od najznačajnijih predstavnika riječke književne scene, nagrađivan pisac i voditelj u CeKaPe-u Rijeka, vodit će radionicu proze.

 

Radionicu kratke priče vodi pisac i  novinar Davor Mandić,  koji već četvrtu godinu mentorira radionicu pisanja u CeKaPe Rijeka, a u ljetnoj je školi od 2018.

 

Svi mi koji smo doživjeli i proživjeli sedam dana kolovoza u sušičkom dvorcu,  svoje stvaralačke dane dijelimo na prije i poslije Ljetne škole pisanja. Jer Ljetna škola je iskustvo koje mijenja!

 

Još je jedna nezaboravna, jubilarna deseta Ljetna škola pisanja pred nama i želimo je podijeliti s vama!

 

Prijavite se  i doživite jedinstvenu, nezaboravanu književnu avanturu!

 

Prijave na info@cekape.com

 

Cijena

HRK 3500

 

Prijave

Prijavnica – Ljetna škola pisanja 2021