Ljetna škola pisanja 2017.

Ljetna škola pisanja 2017.

TERMIN.  27. kolovoza – 3. rujna 2017.

MJESTO ODRŽAVANJA: dvorac Stara Sušica, Gorski kotar

Ljetna škola pisanja sedmodnevna je avantura Centra za kreativno pisanje koja se ove godine odvija po sedmi put u dvorcu Stara Sušica u samom srcu Gorskog kotara. U sedam dana polaznici prolaze tridesetosatni program radionica kreativnog pisanja uz mentorirano vodstvo naših voditelja, a u večernjim satima organiziramo različite književne tribine, kvizove, predstavljanja i druženja.

Sedma Ljetna škola pisanja nudi najpopularnije radionice CeKaPea i raznolik književno-zabavni program s renomiranim autorima iz Rijeke, Splita i Zagreba.

Radionicu romana vodi jedan od najtalentiranijih autora mlađe generacije Nebojša Lujanović, radionicu kratke priče najšarmantniji Enver Krivac,  radionicu scenarija sjajna Sanja Kovačević, a radionicu poezije književne legende Branko Čegec i Miroslav Mićanović.

Nakon dnevnog rada u izabranoj radionici, u večernjim satima polaznici će sudjelovati u nizu književnih igara i izazova te okruglim stolovima na kojima će domaći autori i autorice pričati o vlastitim iskustvima pisanja i umjetničkog stvaranja. Na zatvaranju Ljetne škole, u subotu navečer, održat će se završna produkcija na kojoj će polaznici čitati tekstove koje su stvorili tijekom Ljetne škole.

Iz Ljetne škole CeKaPea izašli su mnogi pisci s vlastitim knjigama i pričama koje su osvajale nagrade na književnim natječajima u cijeloj regiji. A svi koji su sudjelovali u Ljetnoj školi svoje stvaralačke dane dijele na one prije i poslije Ljetne škole. Jer ima li što magičnije od kasnog ljeta i intenzivnog rada na tekstu u društvu istih književnih entuzijasta u osami Gorskog kotara?

„Od šume, sve se dijeli na prije i Poslije.“
Želimir Periš, Sušačke Kronike

***

CIJENA

  • cijena za prijave do 15. lipnja – 2300 kn
  • cijena za prijave nakon 15. lipnja – 2750 kn 
  • Cijena uključuje šest punih pansiona, četiri obroka dnevno, večeru na dan dolaska i doručak na dan odlaska, kotizaciju za radionice i sve večernje programe

***

SMJEŠTAJ

Kapacitet Dvorca je 110 ležajeva. U Dvorcu je 15 soba koje su razmještene na dva kata zajedno sa sanitarnim čvorovima i tuševima. Dvorac posjeduje kuhinju, blagavaonu, nekoliko društvenih prostorija u kojima se održavaju radionice. Uz Dvorac se nalazi veliko igralište, proplanak sa sjenicom i šetnice.  Kuha se domaća i svježa hrana, a uz klasičnu ponudu nudi se i vegetarijanski menu.

***

Prijave i informacije na info@cekape.com ili telefonom na 01 2431 071, 091 5675 140

 

Ljetna škola se održava u suradnji s Domom mladih Rijeka.

Ime i prezime

E-mail

OIB

Kontakt telefon

Radionica

Odaberi vrstu smještaja