Tribina PiČi s Koranom Serdarević

Tribina PiČi s Koranom Serdarević

četvrtak, 23. veljače, 18 sati
Knjižnica Vladimira Nazora, Vodovodna 13

U četvrtak na tribini Piči – Piši i čitaj!, koju knjižnica Vladimira Nazora organizira u suradnji s Centrom za kreativno pisanje, ugošćujemo nagrađivanu autoricu kratkih priča Koranu Serdarević.

Korana Serdarević rođena je u Zadru 1982. gdje je završila osnovnu školu i gimnaziju. Na Filozofskom fakultetu u Zagrebu diplomirala je hrvatski jezik i književnost te komparativnu književnost. Radila je kao novinarka kulture Večernjeg lista i tjednika Forum, a bila je i suradnica nekih tjednika i portala. Od 2013. zaposlena je kao gimnazijska profesorica. 2015. objavljuje zbirku kratki priča “Nema se što učiniti”.
***

Imate li hrabrosti iskoračiti u javnost sa svojim rukopisima? Kako ono što pišete zvuči drugima? Jeste li pokušali ponuditi rukopis urednicima, izdavačima, književnim časopisima? Javljate li se na književne natječaje?

Na ta i druga pitanja potražite odgovore na tribini PiČi, zadnjeg četvrtka u mjesecu. U prijateljskoj atmosferi čitamo vlastite tekstove, raspravljamo, provodimo kratke motivacijske vježbe kreativnog pisanja te kroz razgovor s gostom-autorom propitujemo pitanja književnog stvaranja, kao i načine autorskog samopredstavljanja u javnosti.