Tribina PiČi s Ivanom Rogar

Tribina PiČi s Ivanom Rogar

Što piše, kako to i zašto radi jedna od najperspektivnijih autorica mlađe generacije i ovogodišnja dobitnica Kamova Ivana Rogar saznat ćemo u četvrtak, 25.5. u 18.00 sati na tribini Piči u knjižnici Vladimira Nazora, Vodovodna 13 u Zagrebu.

„Ako volite i želite pisati, onda se to ne radi u jednom dahu”, kaže Ivana, a mi ćemo s njom razgovarati o tome kako piše, što i koga čita te ćemo poslušati njezine sjajne priče.

Ivana Rogar je diplomirala je komparativnu književnost i engleski jezik na Filozofskom fakultetu u Zagrebu gdje je trenutno na doktorskom studiju književnosti, kulture, izvedbenih umjetnosti i filma. Urednica je u književnim časopisima Quorum i Libra Libera, surađuje s brojnim književnim časopisima.

Do sada je objavila dvije zbirke priča, “Tamno ogledalo” i “Tumačenje snova”. Za zbirku priča “Tumačenje snova”, 2016. je dobila nagradu Hrvatskoga društva pisaca Janko Polić Kamov

Drugi dio tribine PiČi uvijek je rezerviran za naše posjetitelje!
Imate li hrabrosti iskoračiti u javnost sa svojim rukopisima? Kako ono što pišete zvuči drugima? Jeste li pokušali ponuditi rukopis urednicima, izdavačima, književnim časopisima? Javljate li se na književne natječaje?
Na ta i druga pitanja potražite odgovore na tribini PiČi u knjižnici Vladimira Nazora zadnjeg četvrtka u mjesecu. U prijateljskoj atmosferi čitamo vlastite tekstove, raspravljamo, provodimo kratke motivacijske vježbe kreativnog pisanja te kroz razgovor s gostom-autorom propitujemo pitanja književnog stvaranja, kao i načine autorskog samopredstavljanja u javnosti.

Tribinu moderira Sanja Vučković.