Natječaj za kratku priču “Priče iz komšiluka”

Natječaj za kratku priču “Priče iz komšiluka”


Mondo.ba portal vas poziva da se prijavite na regionalni natječaj za kratku priču “Priče iz komšiluka 3”. Najbolji radovi bit će objavljeni u istoimenoj knjizi, druga nagrada je tablet, a autoru pobjedničke priče bit će objavljena knjiga.

Tema nije zadana, ograničenja nema. Pišite o sebi, svojim susjedima, sugrađanima, pišite o svom gradu, selu, naselju, o svom ljubimcu, prijateljima…

U natječaju mogu sudjelovati svi državljani BiH, Srbije, Crne Gore i Hrvatske , kao i autori koji su sudjelovali na prethodnim natječajima “Priče iz komšiluka” . Priča moraju biti do 800 riječi napisane na službenim jezicima i pismima navedenih država. Priča ne smije biti objavljivana na blogovima, društvenim mrežama, na portalima, u novinama, knjigama, magazinima i sl.

Priču pošaljite na email adresu priceizkomsiluka@gmail.com zajedno s vašim podacima (na kraju priče napišite ime, prezime, grad ili mjesto u kome živite i broj telefona). Rok je 23.5.2019. u ponoć.

Sve o natječaju na linku
http://mondo.ba/a869368/Magazin/Kultura/Konkurs-Price-iz-komsiluka-3.html?fbclid=IwAR0H-fqw_3HoIiJO9GqCjb4f8WaZFqE7n5bwZ9Z9pG3uek-S8UbSwXgfwYU