PiČi – Piši i Čitaj

PiČi – Piši i Čitaj

PiČi – piši i čitaj, svakog posljednjeg četvrtka u mjesecu s CeKaPe-om i knjižnicom Vladimir Nazor!

Novi projekt CeKaPe-a i knjižnice Vladimir Nazor, jednom mjesečno nudi užitak u čitanju tekstova – novih, neobjavljenih, prvi puta pročitanih, ali i onih koji su završili u koricama knjiga gosta kojeg dovodimo.

Prvi četvrtak, 25.2.2016. u 18.00 sati PiČi-mo s književnicom Ksenijom Kušec!

Ksenija Kušec objavila je pet knjiga, a njezine kratke priče, od kojih je većina nagrađena, sudjelovale su na brojnim književnim natječajima u regiji. Autorica je zbirke priča Reci mi sve (CeKaPe, 2013.) i romana za djecu Janko i stroj za vrijeme (Hrvatsko društvo književnika za djecu i mlade, 2013.) i Prozirna Lili (Evenio, 2015.), a prema njezinoj zbirci priča za djecu Priče iz sunčevog sustava (Profil, 2010.) nastala je i kazališna predstava koja se izvodi u zagrebačkoj Tvornici lutaka. S posljednjom knjigom za odrasle, romanom Sobe (CeKaPe, 2014.) čvrsto je pozicionairla svoje mjesto na hrvatskoj književnoj sceni i stekla brojnu čitatljesku publiku. 

Nakon Ksenije Kušec, svoje tekstove čitaju svi koji to žele i donesu  svoje priče, pjesme, dijelove romana ili dramskog teksta. U prijateljskoj, poticajnoj atmosferi razgovarat ćemo o  tekstovima, književnosti, pisanju.