PiČi! – piši i čitaj uz zbirku poezije “Plovna mjesta”

PiČi! – piši i čitaj uz zbirku poezije “Plovna mjesta”

Knjižnica Vladimira Nazora (Ulica grada Mainza 37, Zagreb) u suradnji s CeKaPeom zadnjeg četvrtka u mjesecu PiČi! U drugoj sezoni susreta s gostima književnicima i publikom koja se aktivno uključuje, dajemo priliku svim posjetiteljima koji to žele da s gostom književnikom  razgovaraju o pisanju, a potom pročitaju i vlastite književne tekstove. U prijateljskoj, opuštenoj atmosferi razgovaramo o tekstovima te provodimo poticajne vježbe kreativnog pisanja.

U četvrtak, 27.10. u 18 sati obilazimo Plovna mjesta (CeKaPe, 2016.) i istražujemo pjesničke svjetove Sanje Baković s direktoricom CeKaPea Sanjom Vučković.

Sanja Baković se rodila u Splitu 1976. Odrasla je u Bolu na otoku Braču gdje je završila opću gimnaziju. Diplomirala je studij novinarstva na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Radila je kao novinarka u Večernjem listu i Aktualu te se bavi medijima i odnosima s javnošću. Svoje pjesme čitala je na Jutrima poezije i na maratonu poezije u Sesvetama. Objavljivala je pjesme u književnom časopisu Tema kao i na književnom internetskom portalu knjigomat.hr.

“Oni koji budu čitali Plovna mjesta imaju kartu za neku sigurnu plovidbu, a to nije malo”, rekao je naš poznati pjesnik i urednik knjige Miroslav Mićanović u svibnju na njenoj promoiji.