PiČi – motivacijske vježbe pisanja, 22. veljače, Knjižnica Vladimira Nazora

Photo by Calum MacAulay on Unsplash

PiČi – motivacijske vježbe pisanja, 22. veljače, Knjižnica Vladimira Nazora

Jeste li spremni poraditi na vještini pisanja? Otvoriti se novim mogućnostima izražavanja? Ako jeste, upustite se s nama u radionicu kreativnog pisanja i čitanja.

Nakon uspješnog prvog ovogodišnjeg susreta, nastavljamo s vježbama pisanja s CeKaPe-om u četvrtak, 22. veljače u 18 sati u Knjižnici Vladimira Nazora, Vodovodna 13, Zagreb.

Provodit ćemo motivacijske vježbe, ciljane i prokušane u Centru za kreativno pisanje koji je već jedanaest godina nezaobilazno mjesto za sve one koji ili tek počinju pisati ili bi htjeli usavršiti svoje pisanje.

Na tribini PiČi – Piši i čitaj, u 2017. godini svakog zadnjeg četvrtka u mjesecu u prijateljskoj atmosferi čitali smo vlastite tekstove te kroz razgovor s gostom-autorom propitivali pitanja književnog stvaranja, kao i načine autorskog samopredstavljanja u javnosti. S nama su bili Korana Serdarević, Karmela Špoljarić, Ivana Rogar, Jagna Pogačnik, Ana Đokić, Kemal Mujičić Artnam i Božo Dujmović.

U 2018. nastavljamo suradnju Knjižnice Vladimira Nazora i Centra za kreativno pisanje i pišemo zajedno!

Molimo Vas da potvrdite svog dolazak do srijede, 21. veljače na info@cekape.com zbog ograničenog mjesta na radionici. Radionica je besplatna.