Audio knjiga Olivera Jukića, Sto lica oporbenog psa

Audio knjiga Olivera Jukića, Sto lica oporbenog psa

Nakon što je na samom kraju siječnja iz tiska je izašla zbirka kratkih priča Sto lica oporbenog psa, ovo ljeto moći ćete uživati i u audio izdanju koje čita Draško Zidar.

Osim na USB sticku, zbirka je dostupna i na sljedećem linku:

Sto lica oporbenog psa, audio izdanje

Oliver Jukić nije novo ime hrvatske književne scene.  Već je svojim prvim romanom, Sudačka nadoknada (Consultem/Klepsidra, 2015.) stekao čitateljsku publiku koja je u njegovoj poetici prepoznala zanimljivog, inteligentnog i pronicljivog autora koji će se nakon druge knjige, Revanche (Funditus, 2017.)  čvrsto pozicionirati  na hrvatkoj književnoj sceni. A s romanom Bablje ljeto (Funditus, 2018.) Oliver Jukić potvrđuje svoj neosporan pripovjedački talent i autorsku znatiželju koja u svakodnevnici života pronalazi povod za majstorski ispričanu priču.

A o novoj knjizi, Miroslav Mićanović, između ostalog piše: “Knjiga Olivera Jukića Sto lica oporbenog psa vođena je glasom sveznajućeg pripovjedača, ili barem neposrednog sudionika onoga o čemu se piše i i što je temelj njegova pričanja. Jedna ili druga pripovjedačka prisutnost zasniva se na želji da priča bude dokument vremena, kaotičnog, neuhvatljivog, ali jednako tako bizarnog i začudnog. ”

Dovoljno je razloga da slušamo i čitamo Olivera Jukića i njegove sjajne priče.