Nova knjiga, Nebojša Lujanović, Autopsija teksta

Nova knjiga, Nebojša Lujanović, Autopsija teksta

Nakon rasprodanog prvog izdanja ovog sjajnog, jedinstvenog priručnika za kreativno pisanje,u travnju je izašlo  drugo izdanje Autopsije teksta.

Autopsija teksta, Priručnik za kreativno pisanje,  Nebojše Lujanovića, znanstvenika, predavača i jednog od najboljih suvremenih prozaika mlađe generacije, knjiga je u kojoj, kao što autor navodi u predgovoru, pisci sadašnji i budući, strastveni čitatelji, entuzijasti i novinari mogu pronaći nešto  za sebe. Nebojša Lujanović, na temelju znanja i petogodišnjeg iskustva vođenja radionica kreativnog pisanja, napisao je jedinstven priručnik za sve one koji pišu, žele pisati ili su tek zaljubljenici i književnosti i čitanje.

Kao što autor u predgovoru kaže : “Njen cilj je bio pokazati magiju književnosti iz drugog kuta. U slučaju da ju je netko krivo protumačio kao priručnik za proizvodnju pisaca… Pisci su već tamo, koji jesu da jesu, ova knjiga im možda samo pomogne da to lakše pokažu.”, proces rada na tekstu nikada ne prestaje, zato je ovo knjiga koju bi svaki pisac morao imati u svojoj biblioteci