Ljetni kamp za tinejđere na Murteru

Ljetni kamp za tinejđere na Murteru

Škola za strane jezike Seak Up i profesorica Jelena Primorac  ovo ljeto, na otoku Murteru,  organiziraju prvi ljetni kamp u regiji, na kojem će tinejđeri od 12 do 27  godina učiti vještine pisanja na engleskom jeziku. Kamp će se  održati u dva termina, od 23.6. do 29.6.2019. i od 30.6. do 6.7.2019.

Polaznici će na kampu u jutarnjim satima proći kroz cijeli proces pisanja—od prikupljanja ideja do dotjerivanja kvalitetno strukturiranih tekstova—uz kratka predavanja, grupne rasprave, rad u skupinama te samostalno pisanje. Popodne će se baviti aktivnim turizmom uz kajakiranje, bicikliranje i pješačenje po otoku iskusnim vodičima.

“U svom radu tijekom godina kao profesor engleskog jezika primjetila sam da se u Hrvatskoj učenici suočavaju s poteškoćama kada se moraju pismeno izraziti. Ne znaju kako početi pisati, imaju problema oko strukturiranja tekstova, te generalno imaju fobiju od pisanja jer se tom procesu posvećuje premalo pažnje tijekom školovanja. Moj je cilj hrvatskim tinejdžerima ponuditi tečajeve pisanja u američkom stilu kako bi mogli razvijati svoje vještine kritičkog razmišljanja, te kako bi postali samouvjereni tekstopisci”, objašnjava profesorica Jelena Primorac, inače izvorni govornik engleskog jezika, te voditeljica tečaja pisanja na engleskom jeziku na kampu.”

Sve informacije o kampu potražite na https://www.writingandadventurecamp.com/ i priuštite svojim tinejđerima ljeto za pamćenje.