Kratka priča za dugi vikend

Kratka priča za dugi vikend

Kratka priča za dugi vikend
(radionica kratke priče – kreativni vikend)

Struktura priča i struktura vremena nerijetko su upućeni jedno na drugo – što sa svojom pričom, što s vlastitim životom: kako pisati o onome što nam se događa, što nam se upisuje u tijelo (ili život)? Kako doći do svoje priče, kako je prepoznati i kako biti prepoznat, različit. Ili kako biti onaj koji u krugu prijatelja (čitatelja, potrošača) govori, čita i piše svoju i priče drugih. Jednostavno bi bilo kad bi bilo jednostavno: čitam i pišem. Pišem i čitam. Tražim svoga čitatelja. Imam svoga pisca.

Radionica Kratka priča za dugi vikend jedna je od mogućnosti, jedan od mogućih odgovora: različito o jednom, jednako o različitom – sudjelovanjem u radionici otvaraju se, možda, neka vrata drukčijeg vremena priče i radosti sudjelovanja u projektu s neizvjesnim krajem.
Radionica Kratka priča za dugi vikend nastoji da njezini sudionici – autori – uživaju u prostoru kratke priče, da ga osvoje, pripitome, učine drukčijim i zapamte napisanom kratkom pričom za jedan dugi vikend.
Pozdrav – do kratke priče za dugi vikend!

 

[author] [author_image timthumb=’on’]http://cekape.com-content/uploads/et_temp/micanovic-29320_200x200.jpg[/author_image] [author_info]voditelj radionice: Miroslav Mićanović[/author_info] [/author]