Jednodnevna radionica kratke priče s eSTUDENTom

Jednodnevna radionica kratke priče s eSTUDENTom

Ako si oduvijek volio slušati kratke priče, a zanima te kako one nastaju, postoji radionica koja je idealna za tebe. Centar za kreativno pisanje CeKaPe već deset godina u različitim radionicama u Zagrebu i Rijeci polaznicima nudi mogućnost da dijele iskustvo pisanja i da njihove tekstove procijene profesionalni voditelji. Radionice su namijenjene polaznicima svih uzrasta koji se na bilo koji način bave pisanjem ili to tek žele početi. Iako se kroz radionice prolaze i teorijske osnove, naglasak je na praktičnom radu s polaznicima, pisanju, čitanju te interaktivnom sudjelovanju svih polaznika u radu na tekstovima, uz profesionalno mentorstvo voditelja.

Kako napisati kratku priču koja će u tebi probuditi emocije, znatiželju i odvesti te u uzbudljivi svijet mašte, objasnit će ti Miroslav Mićanović, voditelj radionica kratke priče i poezije u CeKaPeu.

Radionica kratke priče će se održati u ponedjeljak, 24. travnja u prostoru Etnografskog muzeja, od 16 do 20 sati u organizaciji eSTUDENTa i Centra za kreativno pisanje.

Prijavi se klikom na http://bit.ly/Kratke_priče_prijava jer je broj mjesta ograničen.

Vidimo se! 🙂