Copywriting meet up vol. 2 – Dijalogom do uspješne komunikacije

Copywriting meet up vol. 2 – Dijalogom do uspješne komunikacije

Nastavljamo s programom copywriting meet up u kojem, zajedno s našom voditeljicom radionice copywritinga Jasenkom Begić, ugošćujemo mlade stručnjake iz područja copywritinga, community manegementa, PR-a…

Drugi copywriting meet up održat će se u srijedu, 19. rujna u 20:30 u Gajevoj 10/II kat. Ulaz je slobodan. Čekamo vas u CeKaPe-u!

Način na koji pišemo i čitamo online sadržaj mijenja se brže nego što možemo reći Black Mirror, naš fokus ovisi o (ne)zanimljivostima na news feedu, a mobitel postaje radio, televizija, tisak… Čak 86% pripadnika generacije X pristupa internetu putem pametnog telefona, vrijeme provedeno na društvenim mrežama u posljednjih se pet godina gotovo udvostručilo, a kada je u pitanju otkrivanje novih brendova, pripadnici generacije Y i dalje prednost daju preporukama koje su dobili od svojih prijatelja i bližnjih.*

Kako jedna agencija za komunikacijski menadžment, specijalizirana za korporativne, marketinške i digitalne komunikacije, koja provodi i kreira mnogobrojne komunikacijske strategije gleda na svijet koji tek dolazi, na drugom će po redu Copywriting meet up-u govoriti Dario Stajčić, specijalist za društvene mreže. Naša je svakodnevnica primarno verbalna, bez dobrog teksta i brižno biranih riječi nema ni dijaloga, stoga je važno razgovarati o tome na koji način one pronalaze svoje puteve kroz aplikacije, vlogove, storyje i snapove – i zbog čega ih, na kraju, uopće (ne)zamjećujemo.

Vidimo se  u srijedu, 19.9. u 20:30 u Gajevoj 10!

________

Dario Stajčić rođen je 1992. godine u Zagrebu. Svoje školovanje započinje u Osnovnoj školi Bogumil Toni u Samoboru, nastavlja u OŠ Prečko, a nakon duge borbe s antičkim jezicima, Klasičnu gimnaziju u Zagrebu završava 2011. Od 2017. postaje bakalar odnosa s javnošću na Visokoj školi za komunikacijski menadžment Edward Bernays. Trenutno radi kao stručnjak za društvene mreže u agenciji Dialog komunikacije.

*GlobalWebIndex, Dialog Komunikacije FB