Copywriting meet up vol. 1 – Kreativnost u funkciji brenda

Copywriting meet up vol. 1 – Kreativnost u funkciji brenda

četvrtak, 17. svibnja, 18 sati, Gajeva 10/II

Nakon tri godine održavanja copywriting radionice, pokrećemo novi program u kojem ćemo, nekoliko puta u godini, dati riječ našim bivšim i trenutnim polaznicima, ali i iskusnim copywriterima. U nedostatku izražajnijih mogućnosti za redovito brušenje copywriterskih vještina, na prvi – i svaki sljedeći – Copywriting Meet Up, dobrodošli su svi: studentice i studenti, marketingašice i marketingaši, PR-ovci, amaterski i profesionalni pisci, pjesnici, umjetnici, blogeraši, vlogeraši i novinari. Razgovarat ćemo o dobrim primjerima koji uzimaju ono najbolje od jezika, ali i onima koji su ”omašili”. 🙂

Naš je prvi gost nesuđeni voditelj copywriting radionice u CeKaPeu – Nikola Slamić (copywriter @ Bruketa&Žinić&Grey). S iznimnim agencijskim iskustvom, kroz interaktivno će predavanje dati svoj pogled na copywriting te otkriti što sve i kako koristi u svakodnevnoj kreativi i pisanju. Dođite i pitajte ga sve što vam srce želi!
Počinjemo točno u 18 sati, ulaz je slobodan!

***
O predavaču:
Nikola Slamić rođen je protiv svoje volje 1987. godine u Splitu. Roditelji ga protiv njegove volje upisuju i u dječji vrtić „Gajeta“ nakon čega ga upisuju u osmoljetku OŠ „Špinut“. Napokon, svojom voljom, školovanje nastavlja u općoj gimnaziji „Vladimir Nazor“, a na studij ide u Zagreb na tržišne komunikacije – koji je na radost roditelja i završio. Danas radi kao copywriter u agenciji Bruketa&Žinić&Grey.