Ljetna škola pisanja 2022.

Ljetna škola pisanja 2022.

I ove godine u kolovozu dolazimo u čaroban dvorac Stara Sušica na dvanaestu Ljetnu školu pisanja!

Srednjevjekovni dvorac Stara Sušica, smješten na rubu borove šume Gorskog kotara, već jedanaest godina mjesto je za književnost i književno stvaralaštvo, na CeKaPeovim Ljetnim školama pisanja.

Do sada je ovu sedmodnevnu intenzivnu školu pisanja završilo preko 300 polaznika i polaznica, koji su u osami Gorskog kotara, u izolaciji dvorca na rubu šume, živjeli i pisali književnost uz mentorstvo poznatih pisaca i spisateljica, voditelja i voditeljica radionica.

Ove godine Ljetna škola pisanja postaje regionalna književna manifestacija, na kojoj će sudjelovati gostujući voditelji iz Srbije, te polaznici i polaznice iz država regije.

Ljetna škola pisanja ove godine, u dva termina po sedam dana, nudi šest različitih radionica: Kratka priča, Proza, Poezija, Raspisivanje, Scenarij i Roman. Prvi put u dvanaest godina Ljetna škola pisanja održat će se u dva termina: 21. kolovoza – 28. kolovoza 2022. i 28. kolovoza – 4. rujna 2022.

Slobodno vrijeme rezervirano je za pisanje, rad na tekstovima, druženje i otkrivanje prekrasnog Gorskog kotara, čije nas šume iz godine u godinu inspiriraju i potiču na pisanje. Uz cjelodnevni rad na tekstu, i ove godine u večernjim satima razgovaramo o pisanju i književnosti s gostujućim piscima i pjesnicima.

Svi koji su u sušičkom dvorcu doživjeli i proživjeli sedmodnevnu čaroliju pisanja, svoje stvaralačke i spisateljske dane dijele na „prije i poslije Ljetne škole pisanja”.

Jer Ljetna škola je iskustvo koje mijenja!

Puna cijena, koja uključuje smještaj, puni pansion i kotizaciju za radionice je 4.300,00 kn.