Pričosvijet – ozbiljna maštaonica

Pričosvijet – ozbiljna maštaonica

Pričosvijet – ozbiljna maštaonica

Raspored sati


Termin:

subota,  12.30 – 14.00

Početak sljedećeg ciklusa:

studeni 2018.

Cijena:

50 kn termin, 150 kn mjesečna upisnina

Pričosvijet – ozbiljna maštaonica je radionica za djecu od 7 do 10 godina, no dobrodošli su i oni malo mlađi i/ili malo stariji koji imaju malo volje, nešto želje i puuuno mašte. Jer, ovo je jedna ozbiljna maštaonica. O princezi koja svim srcem želi biti obična djevojka, o maci koja može nanjušiti tajne u tami, o strpljivom ribaru, o vitezu koji štiti slabe, o mami i tati, o meni, o tebi….Ovdje se kuhaju razne priče. Priča koja će se pričati dalje. Priča koja možda postane i scenarij. Priča koju ćemo pamtiti. I ona koja će otključati svijet mašte. A kad otključamo svijet mašte, samo je nebo granica.

Radionica započinje upoznavanjem kroz igru, nakon čega ćemo, uz čarobne karte, stvoriti likove koji će se povezati i, uz našu pomoć, ispričati svoju priču. U ovoj jako ozbiljnoj maštaonici kroz igru se stvara i glumi, a često ni plesanje i pjevanje nije strano.

Radionice su usmjerene očuvanju kreativnosti i samopouzdanja naše djece te poticanju timskoga rada i stvaralaštva, a s ciljem da uvijek njeguju i hrane svoju maštu i – dijete u sebi.

Voditeljica: Nikolina Kazija