Program

Pred nama je još jedna zimska bajka pisanja: od 19.1. do 23.1. u dvorcu Stara Sušica pišemo i živimo književnost na 3. Zimskoj školi pisanja!

 

Zimska škola pisanja književna je avantura koja se održava treću godinu zaredom, u oazi goranske šume, u srednjovjekovnom dvorcu Stara Sušica. Intenzivan rad na tekstu, cjelodnevno iskustvo pisanja, čitanja i učenja, poticajni razgovori, kreativna atmosfera i sjajni voditelji i voditeljice samo su dio onog što ćete doživjeti u čarobnom dvorcu. Ove zime možete izabrati između tri radionice, troje sjajnih mentora i mentorica, i pisati s nama na rubu šume u izolaciji od svakodnevnice, u prekrasnom Gorskom kotaru.

Na tri radionice intenzivno pišemo i čitamo, u kreativnoj i poticajnoj atmosferi, u jutarnjim i popodnevnim terminima, svakim danom od 10.00 do 12.30 sati i od 16.30 do 19.00 sati. Slobodno vrijeme rezervirano je za pisanje zadaća, druženje i otkrivanje tajni dvorca i šume koja ga okružuje. Večeri su posvećene čitanju i razgovoru o književnosti.

Dobrodošli ste svi, bez obzira na prethodno znanje i iskustvo, uz samo jedan uvjet – ljubav prema književnosti i pisanju.

Svako je iskustvo u dvorcu drugačije, svaka zima dovodi pisce sadašnje i buduće, svake je godine dvorac ispunjen jedinstvenim književnim glasovima. Veselimo se vama koji dolazite, zimi, čarobnom dvorcu i još jednom zimskoj književnoj avanturi.

Prijavite se i otkrijte zašto su CeKaPeove škole pisanja u dvorcu iskustvo koje mijenja!

Čekamo vas!