Pred nama je još jedna zimska bajka pisanja! Od 19.1. do 23.1. u dvorcu Stara Sušica pišemo i živimo književnost na 3. Zimskoj školi pisanja!

Zimska škola pisanja književna je avantura koja se održava treću godinu zaredom, u oazi goranske šume, u srednjovjekovnom dvorcu Stara Sušica. Intenzivan rad na tekstu, cjelodnevno iskustvo pisanja, čitanja i učenja, poticajni razgovori, kreativna atmosfera i sjajni voditelji i voditeljice samo su dio onog što ćete doživjeti u čarobnom dvorcu. Ove zime imat ćete priliku izabrati između tri radionice, troje sjajnih mentora i mentorica, i pisati s nama na rubu šume u izolaciji od svakodnevnice, u prekrasnom Gorskom kotaru.

  • Radionica Poezije s Fridom Šarar
  • Radionica Proze s Markom Tomašem
  • Radionice Kratke priče s Milicom Vučković

U dvorcu se okupljamo 19.1., u popodnevnim satima, nakon čega slijedi razmještaj po sobama. Zimsku školu otvaramo već tradicionalnim večernjim programom, upoznajemo se međusobno, kao i s našim voditeljima i voditeljicama Zimske škole pisanja. Iduće dane intenzivno pišemo, čitamo i učimo na radionicama, u jutarnjim i popodnevnim terminima, svakim danom od 10.00 do 13.00 sati i od 16.30 do 19.00 sati. Slobodno vrijeme rezervirano je za zadaće, druženje i otkrivanje tajni dvorca i šume koja ga okružuje, a u večernjim se satima družimo u dvorcu, na književnim večerima. Dobrodošli ste svi, bez obzira na prethodno znanje i iskustvo, uz samo jedan uvjet – ljubav prema književnosti i pisanju.

Svako je iskustvo u dvorcu drugačije, svaka zima donosi nova iskustva, pisce sadašnje i buduće, svake je godine dvorac ispunjen jedinstvenim književnim glasovima. Veselimo se vama koji dolazite, zimi, dvorcu, našoj Vlasti Gudac i divnom osoblju dvorca.

Prijavite se i otkrijte zašto su CeKaPeove škole pisanja u dvorcu iskustvo koje mijenja!

Čekamo vas!