Prijave za Ljetnu školu 2018!

Prijave za Ljetnu školu 2018!

Osma Ljetna škola pisanja CeKaPe-a održat će se od 26. kolovoza do 2. rujna 2018. u čarobnom dvorcu Stara Sušica u Gorskom kotaru. Ovu sedmodnevnu intenzivnu radionicu pisanja u izolaciji dvorca na rubu šume, završilo je preko 100 polaznika i polaznica, koji su u osami Gorskog kotara napisali svoje prve priče i pjesme uz kreativni poticaj poznatih pisaca, voditelja radionica.

Uz svakodnevni rad na tekstu, na Ljetnoj školi organiziramo i književne tribine, kružoke, kvizove, predstave i zajednička druženja na kojima gostuju autorice i autori iz Hrvatske i regije.

Ove godine možete upisati radionicu kratke priče, proze, poezije ili radionicu U potrazi za glasom!

Radionice vode svima omiljeni RiLitovci i nezamjenjivi Miroslav Mićanović.

Enver Krivac, jedan od najznačajnijih predstavnika riječke književne scene, nagrađivan pisac i voditelj u CeKaPe-u Rijeka, vodit će radionicu proze.

Radionicu kratke priče vodi omiljeni riječki novinar i talentirani pisac, koji se ove godine pridružio CeKaPe-ovom voditeljskom timu – Davor Mandić.

Tea Tulić, prevođena i nagrađivana riječka autorica koja je čitatelje ponovno osvaja svakom novom objavom, vodi radionicu u kojoj će polaznici tražiti, prepoznavati i propitkivati svoj (spisateljski) glas – U potrazi za glasom.

Višestruko nagrađivani pjesnik, urednik i prozni pisac Miroslav Mićanović, koji već jedanaest godina puni radionice pisanja kratke priče i poezije u Zagrebu vodit će radionicu poezije.

Svi polaznici i voditelji koji su prethodnih sedam godina sudjelovali u Ljetnoj školi svoje stvaralačke dane dijele na prije i poslije Ljetne škole pisanja. Jer Ljetna škola je iskustvo koje mijenja!

Još je jedna nezaboravna Ljetna škola pisanja pred nama i želimo je podijeliti s vama!

Prijavite se što prije i doživite jedinstvenu književnu avanturu!

Prijave na http://cekape.com/aktualna-ljetna-skola/ ili info@cekape.com.

Ljetna škola pisanja održava se u suradnji s Domom mladih Rijeka.