Izložba fotografija polaznika riječke radionice fotografije

Izložba fotografija polaznika riječke radionice fotografije


Centar za kreativno pisanje Rijeka organizira izložbu fotografija polaznika i završnu produkciju polaznika Radionice fotografije. Izložba će se održati 17. svibnja 2019. u CeKaPe-u, na adresi Pomerio 14.
Nakon 10 tjedana radionice fotografije sa Stephany Stefan, svoje završne radove izložit će: Paolo Miletić, Tamara Tramišak Milaković, Željka Valenčić, Dean Birtić, i Angela Ferrari de Latus.

Stephany Stefan je multidisciplinarna umjetnica rođena u Rijeci 1992 godine. Nakon završene akademije The Art Institute of Atlanta (SAD), osvojila je treće mjesto na natjecanju reklamne fotografije The Addy Awards te FIAP-ovu nagradu na 7. Salonu fotografije u Osijeku. U Rijeci je radila kao freelancerica I bila članica udruge Kombinat. Vodila je radionicu Photoshopa pri Akademiji Primjenjenih umjetnosti u Rijeci te radionicu konceptualne fotografije u Fotoklubu Rijeka. 2018. godine otvorila je Stephany Stefan Studio gdje radi za razne klijente kao što su T-com, Porche, Kaltenberg, Dallas Records, Zaklada, Goran Graditeljstvo, itd. Osim što se profesionalno bavi fotografijom, bavi se i glazbom te pleše sa vatrom.

Stephany će predstvaiti svoje polaznike, razgovarat o radionici i fotografiji, a svaki od polaznika čiji će radovi biti izloženi govorit će procesu rada na fotografiji.

Ulaz je slobodan.